Vores havnefogeder

Bent Larsen (50)

Bent Larsen er 50 år, og har været havnefoged og ejer af Dyvig Bro (70 pladser) i tolv år.

image008

Sejlerens: Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

Bent Larsen: Det er et familiefortagende hvor jeg driver havnen sammen med min bror. Så både John og jeg er havnefogeder. Det, jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er at møde de forskellige gæster.

 
Er der noget, din havn specielt kan i forhold til andre havne?

Det unikke er naturen vi er omgivet af. Det, at der også er et par gode restauranter sammen med havnen, er en ret god kombination. Mange havne er gået over til automatiske betalingssystemer, og der udskiller vi os, fordi vi går den anden vej. Vi tror på, at den personlige kontakt betyder meget og gør en forskel. Derfor tilbyder vi vores gæster muligheden for at købe rundstykker, som vi leverer på båden.


Hvad skal en havnefoged altid have i lommen?

Det kunne være hundekiks til hundene eller bolsjer til børnene. Men jeg må nok tilstå, at det eneste, jeg altid har i lommen, er min mobiltelefon. Det er ikke usædvanligt, at den ringer mellem 100 og 130 gange i løbet af en dag i vores højsæson.


Hvad kan du bedst lide at køre eller sejle med i din fritid?

Jeg er til lidt af hvert, alt efter hvordan vejret arter sig. Men som turbåd bliver det nok en motorbåd.

Dyvig Bådelaug | Sejlerens Marina Guide


Weitere interessante Artikel


zurück zur Übersicht