Hafen

De 320 liggepladser i havnen har en størrelse på maks. 15 x 4,5 m med en vanddybde på 2-4,5 m. De største skibe må efter aftale være maks. 30 m. Ledige pladser er markeret med grønne skilte eller anvises af havnefogeden. Skibene ligger ved faste broer med hækpæle. El og vand ved alle pladser og gratis wi-fi lige i nærheden. Derudover råder klubben over et slæbested, en portalkran og en mastekran. Vinteropbevaring tilbydes også til ikke-medlemmer. Der er mulighed for en hyggelig omgang grill i en overdækket og rummelig grillhytte, som er meget populær hos gæster og medlemmer. Bad- og toiletfaciliteterne er nyrenoverede, og der er nu også vaskemaskine og tørretumbler. Adgangskort og kort til brusebad kan købes i en automat. Ved spørgsmål, ønsker og andre henvendelser er man velkommen til at kontakte havnefogeden. Op til jul afholdes det traditionelle arrangement ”Vorglühen” med grillpølser og gløgg.

Ansteuerung

Havnen ligger godt beskyttet også ved østenvind, og set fra vandet ligger den lige bag ved flådestationen. Det er muligt at lægge til døgnet rundt uden problemer.

Umgebung

Eckernförde Bugt er med sin store vanddybde og de skovklædte bredder et eldorado for sejlsportsin­teresserede. Inderst i bugten ligger byen Eckernförde. Gågaderne med spændende forretninger og fiskerihavnen inviterer til shop­ping og afslapning. Den gamle bydel og fiskerihavnen kan ses på en gåtur fra lystbådehavnen via den nyanlagte promenade, som løber langs med vandet. Man kan gratis låne cykler hos havne­fogeden til en tur til seværdighederne i omegnen, bl.a. en række herregårde. Den såkaldte Sprottenexpress (Brislingekspressen) har et stoppested på havnen. I området ved lystbådehavnen er der mange interessante ting at kigge på. Tæt på havnen begynder den dejlige sandstrand, der også er meget velegnet til børn. En af Europas ældste regattaer er ”Åleregattaen”, der også i år afholdes som optakt til Kieler Woche med sejlads fra Kiel til Eckernförde. En regatta er ikke kun for konkurrencebåde, men også et arrange­ment for familiebåde og tungere både. www.aalregatta.de


Kontakt

Straße: Am Ort 2
PLZ: 24340
Ort: Eckernförde

Ausstattung und Service

  • 300 m

Allgemeine Informationen

minimale Wassertiefe: 2,0 m
maximale Wassertiefe: 3,5 m

Preise

bis 8 Meter: 12,- € bis 10 Meter: 14,- € testtestettsttetstjkshjkfa.shflf.h